Direct contact:

Brivec

BRIVEC

Businesskantoor Spoetnik, Amersfoort

In het kort

In Amersfoort staat het moderne businesskantoor Spoetnik, eigendom van Brivec. Via huurder Heuma Services komen Brivec en HS-Projects met elkaar in contact. Brivec vraagt HS-Projects een offerte op te stellen en deze valt in de smaak. Een nieuwe samenwerking is geboren. 

Klant sinds

2019

Werkzaamheden

  • Installatietechniek
  • Elektrotechniek
  • Service & beheer

Van één verdieping, naar vijf verdiepingen

In eerste instantie heeft Brivec HS-Projects ingeschakeld voor de installaties van één verdieping. De ideeën, communicatie en uitvoering bevallen zo goed, dat Brivec besluit om ook de installaties  van verdieping één tot en met vier door HS-Projects te laten doen. Zo gezegd, zo gedaan. Samen met een architect wordt de indeling bepaald. HS-Projects verzorgt vervolgens de installaties; van verwarming en koeling, tot nieuwe pantry’s en het oplossen van storingen tijdens de verbouwing. 
‘’We waren zo blij met het resultaat van de eerste verdieping, dat we HS-Projects hebben gevraagd om de installaties van nog vier verdiepingen te doen’’

Sjoerd van der Meer


Snel schakelen en effectieve communicatie

Brivec ziet samenwerken met HS-Projects als een gouden deal. De lijntjes zijn kort en dat werkt prettig. Zo had Brivec onlangs een extra stopcontact nodig. Er was toevallig een installateur van HS-Projects aanwezig, dus diezelfde dag werd er een extra stopcontact geïnstalleerd. 


Ook verzorgt HS-Projects de communicatie en planning met de andere partijen. Dit werkt makkelijk en maakt de samenwerking soepel en effectief. Alle zorgen worden Brivec uit handen genomen. Dat is precies waar HS-Projects voor staat.