Direct contact:

Service en Beheer

Nieuw onderhoudsconcept

HS-Projects heeft een, voor de markt, nieuw concept: de flexibele onderhoudsprestatie overeenkomst. Dit houdt in dat je geen onderhoudscontract aangaat voor een vast bedrag en/ of vastgelegde periode. In vaste onderhoudscontracten, zo blijkt uit ons onderzoek, wordt uiteindelijk zo min mogelijk gedaan, om de maximale verdiensten van de onderhoudspartij te kunnen realiseren.

HS-Projects heeft in de flexibele onderhoudsprestatie overeenkomst prestatienormeringen en transparante prijsafspraken vastgelegd. Hierin staat waar de installatie aan moet voldoen om aan regelgeving, rendement en functionaliteit te kunnen voldoen. Wij denken actief mee om kosten te besparen en adviseren in de voorzieningen voor onderhoud. Door af te rekenen op basis van de afgenomen diensten, ben je aantoonbaar goedkoper uit. Bekijk vooral een ons studiecase van “Kidslodge”.

Service & beheer

Met onze fantastische service & beheer zorgen we ervoor dat jouw installaties altijd goed functioneren. Onze specialisten voeren het wettelijk verplichte onderhoud en inspecties uit. Met onze adviezen en rapportages, zorgen we voor goed presterende installaties en energiebesparende oplossingen. Service is een groot onderdeel van ons vak.

 Eerste uitgebreide onderhoudsbeurt

Gelijk na aanmelding nemen we contact op voor het uitvoeren van een eerste uitgebreide onderhoudsbeurt. Deze zogenaamde “nul beurt” is bedoeld om te controleren of de installatie veilig en energiezuinig werkt. Is dat niet het geval? Dan brengen onze monteurs de installatie weer in topconditie. Deze eerste nul beurt is gratis (exclusief materiaalkosten).*

*Bij toestellen die in de afgelopen twee jaar niet door HS-Projects zijn onderhouden of vervangen, behoudt HS-Projects zich het recht voor om kosten voor achterstallig onderhoud door te berekenen.

Beheer en bewaken

Met onze remote service bewaken en beheren wij jouw installaties 24 uur per dag, 7 dagen per week. Eventuele afwijkingen en storingen worden zo vroegtijdig opgemerkt. Ook hier hoef je dus niet naar om te kijken. 

Wij gaan voor comfortverbetering, energiebesparing en een hoge bedrijfszekerheid. Naast het bewaken en besturen van gebouwinstallaties, adviseren we je over optimaal gebouwbeheer. Wist je al dat we 24/7 bereikbaar zijn? Zelfs ’s nachts mag je ons bellen.

Monitoring

Vaak zorgt (een gebrek aan) tijd ervoor dat prestaties van installaties niet voldoende gecontroleerd worden. De praktijk wijst uit dat het monitoren hiervan juist kosteneffectief is, omdat we hiermee kunnen zien of er nog besparingsmogelijkheden zijn. De besparingen die hieruit voortkomen, beginnen bij 10% en kunnen oplopen tot wel 35%. Zo blijf je profiteren van de behaalde besparing.


Neem direct contact op