Direct contact:

Ons verhaal

Wij zijn dienstverleners vanuit het diepste van ons hart. Ons vuurtje gaat direct branden bij de gedachte aan het ontwikkelen en installeren van technische oplossingen. We zijn altijd op zoek naar groei, ontwikkeling en uitdaging. Onze medewerkers staan hierin centraal, want zonder hen kunnen we niet doen wat we het liefste doen: de allerbeste service bieden.

Wij verbinden bedrijven met de techniek, bedenken oplossingen voor allerlei energievraagstukken en voeren deze zelf uit.

In juni 2019 startte HS-Projects in haar huidige vorm. We namen een projectorganisatie over met zeven medewerkers. Zij waren al jaren actief in de retail en hebben gewerkt voor gerenommeerde bedrijven zoals Holland & Barrett, Schoonenberg Hoorwinkels, Hemlock Interieurbouw en Leonidas.

In 2020 werkten wij onze visie op installatietechniek verder uit, wat resulteerde in een verdrievoudigd personeelsbestand en een uitbreiding van onze dienstverlening. Zo kunnen we onszelf nu totaalinstallateur noemen en hebben we service en onderhoud toegevoegd aan ons portfolio. Verder hebben wij de eerste stappen gezet in brand- en inbraakbeveiliging. Medio 2021 zullen we hiervoor de benodigde certificeringen aanvragen.

Ook nieuwe klanten geven ons het vertrouwen. Zo hebben Brivec, Anytime Fitness en Kidslodge ons afgelopen jaar leren kennen als totaalinstallateur. Daarnaast hebben we luxe woningen voor particulieren mogen installeren.

In 2022 hebben wij ons verder weten te specialiseren in de brandbeveiliging. Inmiddels kunnen we installatie attesten afgeven en werken we verder om gecertificeerd branddetectie te worden.

We zijn continu bezig met het verbeteren van onze service en het vergroten van ons personeelsbestand. Onze medewerkers worden getrokken door onze duidelijke visie, waarbij iedere medewerker voorop staat in het proces. Uiteindelijk staan zij dagelijks in direct contact met onze opdrachtgevers. Als zij mogen meedenken, oplossingen verzinnen, afstemmen en uitvoeren, kunnen zij ook die verantwoordelijkheid op zich nemen. Zo verloopt het proces zo soepel mogelijk. Je hoeft bij ons dus geen weken te wachten op goedkeuring voor uitbreiding, maar de installateur regelt dit meteen op locatie.

HS-Projects is vooruitstrevend, flexibel én staat te popelen om met jou samen te werken. Dit doen we landelijk; vanuit ons centrale kantoor in Amersfoort en vanuit onze vestiging in Sittard. Onze communicatielijnen zijn kort en efficiënt. Dat is onze kracht!

De gezichten

Jan-Willem Pont
Jan-Willem Pont

Projectleider

‘’Het mooie aan HS-Projects vind ik de eenheid, de samenwerking en de vrijheden. We hebben er veel collega’s bijgekregen en het eigenaarschap dat iedereen pakt, zorgt voor kwaliteit en trots. We zijn flexibel, eigenzinnig en open. Dat siert ons.‘’

Mike Meex
Mike Meex

Projectleider

"Het geeft mij voldoening om de klant tevreden te maken en om vooruitgang te boeken als bedrijf. Ik ben altijd opzoek naar groei, ontwikkeling, samenwerking en uitdagingen. Bij HS-Projects werk ik met een passie voor het ontwikkelen en installeren van meerdere technische diensten, dit samen met mijn mede-collega’s."

Cornell Jaspers
Cornell Jaspers

Directeur Operations

‘’Zelfs als onze klant het gevoel heeft dat zijn plannen niet gerealiseerd kunnen worden, zorgen wij ervoor dat ons dat wél lukt. Wij zijn een out of the box-denkende totaalinstallateur en daar zijn er maar weinig van op de markt.’’

Marc Heussen
Marc Heussen

Directeur HRM

‘’Ik spring iedere ochtend mijn bed uit om klanten blij te maken, door complexe projecten goed en simpel op te leveren. We zijn multifunctioneel, flexibel en betrokken. Daar ben ik trots op.’’