Direct contact:

Hemlock

Hemlock Group

Diverse gezamenlijke retail en utiliteitsprojecten

In het kort

Voordat HS-Projects opgericht werd, werkte Hemlock al samen met de mensen van HS-Projects. Een nieuwe naam en een nieuwe vorm weerhielden hen er niet van om de samenwerking voort te zetten. ‘’De mensen maken het bedrijf’’, aldus Jeroen Bode van Hemlock.


Hemlock is een fullservice interieurspecialist voor woon-, winkel- en werkomgevingen. Om deze fullservice te kunnen bieden, maken zij gebruik van de diensten en materialen van HS-Projects. Voor een deel van de klanten levert Hemlock namelijk ook de afbouw; van wanden en plafonds, tot complete technische installaties. 

Klant sinds

2014

Werkzaamheden

  • Installatietechniek
  • Elektrotechniek
  • Service & beheer

Effectief samenwerken

De projecten van Hemlock verlopen vaak via een vast concept. De echte uitdaging is de deadline; meestal moeten projecten snel opgeleverd worden. De deadline staat vast, hier mag echt niet van afgeweken worden. Dit betekent dat het belangrijk is om snel te kunnen schakelen, effectief samen te werken en waarmaken waar de klant naar vraagt. De samenwerking tussen Hemlock en HS-Projects verloopt erg goed, mede doordat er één aanspreekpunt is. 


Langdurige samenwerking

De samenwerking tussen Hemlock en HS-Projects is een doorlopende. Meestal gaat het om winkels van plusminus 100m2 tot 300m2. ‘’HS-Projects stelt eigenlijk nooit teleur. Ze leveren altijd een goed eindresultaat.‘’

Jeroen BodeDe mensen maken het bedrijf. Jeroen vervolgt: ‘’Bij HS-Projects proeven we de positieve energie, kennis en liefde voor het vak. Dat werkt erg prettig en wekt vertrouwen.’’


Benieuwd wat HS-Projects voor jouw bedrijf kan betekenen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.