Direct contact:

Wijnands Winkelbouw

Wijnands Winkelbouw

Een duurzame samenwerking met Wijnands Winkelbouw

In het kort

Begin 2020 kwamen Wijnands en HS-Projects met elkaar in contact. Wijnands kreeg een mooie opdracht en stuurde een begroting naar HS-Projects. Omdat geen uitdaging te gek is, zei HS-Projects volmondig JA tegen dit project.

Klant sinds

2020

Werkzaamheden

  • Installatietechniek
  • Elektrotechniek
  • Service & beheer

Een bijzondere samenwerking

Onze samenwerking met Wijnands is er één uit duizenden. Wij maken de elektrische installaties van Anytime Fitness in opdracht van Wijnands; zowel voor de nieuwe als de bestaande vestigingen. En dat zijn er nogal wat, want Anytime Fitness is de afgelopen jaren enorm gegroeid. 

De uitdaging

HS-Projects heeft 15 nieuwe én alle bestaande vestigingen van Anytime Fitness omgebouwd. Voor de start van het project worden de tekeningen aangeleverd en wijst HS-Projects een aanspreekpunt aan. Dit is altijd een meewerkend uitvoerder, zodat de lijntjes heel kort zijn. In zes weken tijd wordt de nieuwe vestiging opgebouwd. Het ombouwen van de bestaande locaties kost zelfs nog minder tijd. 


‘’Bij HS-Projects krijg je één contactpersoon. De lijntjes zijn kort en geen vraag is te veel"

Roger Nijsten


Duurzaamheid

Bij ieder nieuw project wordt de samenwerking makkelijker. We weten wat we aan elkaar hebben. Het nakomen van afspraken is erg belangrijk; zo zorgen we er altijd voor dat we achteraf geen gedoe of discussies hebben. Is er iets aan de hand? Dan lost HS-Projects dat zo snel mogelijk op. En omdat de lijntjes kort zijn, hoeven we geen weken te wachten op akkoord voor een extra stopcontact.

Voor HS-Projects is niks teveel; we gaan heel ver voor onze klanten. En dat maakt deze samenwerking niet alleen prettig en moeiteloos, maar ook duurzaam.