Direct contact:

Domotica & KNX

We hadden beloofd om niet te veel moeilijke woorden te gebruiken. Daarom leggen we kort uit wat domotica/ KNX inhoudt. Domitica/ KNX is gebouwautomatisering. Dit zorgt ervoor dat je bijna niks meer handmatig in of uit hoeft te schakelen. Handig! 

Wanneer we jouw project doorspreken, willen we graag weten hoeveel domitica/ KNX je wil hebben. Natuurlijk hebben wij tal van ideeën, die we met jouw zullen delen. 

Een touchscreen en tasters

In een pand met domotica zie je een aantal touchscreens aan de wand, waarop je alle instellingen kunt regelen. Daarnaast heeft elke ruimte minstens één taster. Dit is een eenvoudig paneel, waarmee je zelf de verlichting kunt bedienen en andere installaties kunt in- en uitschakelen. Dat is het mooie van domotica; je hebt de automatisering van je installaties op één centrale plek. 

Centrale aansturing

Verlichting, verwarming, airconditioning, beveiliging, communicatie, audio, zonwering, gordijnen en beregeningsinstallatie: ze kunnen allemaal centraal aangestuurd worden. Dit doen we op een voor jou logische manier, zodat de instellingen precies passen bij het moment van de dag.

Wij zitten vol met ideeën

Op het gebied van domotica is heel veel mogelijk. We houden het daarom zo eenvoudig mogelijk voor jou. Onze hoofden zitten vol met ideeën en we leggen de beste aan jou voor. Zo bespreken we samen wat jouw wensen zijn en welke van onze ideeën daarop aansluiten. 


Neem direct contact op