Direct contact:

Verlichting

Binnen- en buitenverlichting; wij zijn er gek op! Met licht creëren we fantastische schouwspellen. Door het onopvallend te installeren, waarbij licht en schaduw een mooi duo vormen. Of we gaan voor een opvallend design, zodat het ontwerp ook op klaarlichte dag een eyecatcher is. 

Waar onze installaties over het algemeen onzichtbaar zijn, springt verlichting in het oog. Het brengt ruimte, sfeer en spanning. Licht kan met de architectuur van het pand en het interieur spelen. Het kan objecten uitlichten, schaduwen versterken en lijnen accentueren. Maar dit gebeurt alleen als het lichtplan klopt en we de juiste materialen gebruiken. En dan telt elk, echt élk, detail.


Lichtontwerp

Bij HS-Projects hebben we – we geven het meteen toe – een zwak voor verlichting. Het maken van lichtplannen is één van onze specialismes. Terwijl jouw woning of bedrijfspand nog niet meer is dan een tekening, komen in ons hoofd de ideeën al tot leven. Onze verbeeldingskracht gaat met ons aan de haal en we zien meteen voor ons welke spotjes precies díe subtiliteit hebben, waar een ruimte om vraagt. We plaatsen in gedachten een specifieke kroonluchter in de ruimte of maken een minimalistische lichtlijn tegen wand en plafond. In onze fantasie zien we jouw project uitgelicht tegen een donkere hemel; bijna nog mooier dan in het volle zonlicht. Sprookjesachtig… 


Berekend

We beelden ons in hoe licht en schaduw zich tot elkaar zullen verhouden. Met berekeningen bepalen we de lichtsterkte. In de spotlights staan waar juist subtiliteit en warmte gewenst is, is voor niemand fijn. Licht is niet alleen mooi; het is vooral ook functioneel. We houden dus rekening met elk detail. 


Samen met jou

Onze monteurs plaatsen de verlichting met zorgvuldigheid en precisie. We gaan voor het perfecte resultaat en dat bereiken we alleen als alles klopt. Op de juiste momenten zullen we met jou overleggen. Als het op de keuze van de designs aankomt, bijvoorbeeld. Of als we op ideeën komen hoe het nog beter kan. Als we de verlichting programmeren of als het ‘gewoon’ tijd is voor uitleg, zodat we jou betrokken houden bij het project.


Neem direct contact op